reservi

la seva habitació


Contacte  

Algun dubte o pregunta?


TERMES 

CONDICIONS

Amb els nostres clients

Oferir als nostres clients millors experiències d’allotjament personalitzat, superant les seves expectatives amb l’excel·lència dels nostres millors serveis.

Amb la Companyia

buscar activament formes de generar prosperitat i el desenvolupament sostenible a les comunitats on estem presents, respectant i promovent la seva cultura, tradicions i valors, amb especial atenció als infants i els grups més vulnerables.

Amb l’entorn

Ajudar a preservar el medi ambient medi ambient i el paisatge, garantint l’impacte de les nostres activitats i promoure la consciència de la sostenibilitat en tots els nostres grups d’interès.

Amb els nostres proveïdors

Portar el nostre professionalisme i dimensió a construir relacions duradores basades en la confiança, el respecte i el benefici mutu.

Amb els nostres socis

Oferir les millors oportunitats per al desenvolupament professional de l’estabilitat d’una empresa familiar i la força d’un gran líder internacional que sap reconèixer el compromís de capital, el talent i els èxits.

Amb els nostres accionistes i inversors

Gestionar l’empresa amb criteris de transparència, el rigor i el bon govern, per assolir la rendibilitat i augmentar el valor a mitjà i llarg termini.

Amb els nostres propietaris i socis

Proporcionar serveis integrals per al millor rendiment de la inversió, la gestió amb professionalisme, seriositat i confiança d’una gran marca de prestigi internacional.COM ARRIBAR-HI


  • Latitud: 39º 50'35.3" N

  • Longitud: 3º 07'41,9" E

NEWSLETTER


Rebre notícies i ofertes

HOTEL BAHIA DE ALCUDIA